Laden Evenementen
vr
26 aug

EPISTULUM Full Album Release Show + Release The River + Faith Ablaze

EPISTULUM Full Album Release Show + Release The River + Faith Ablaze

26-08-2022 @ 19:00 23:00

EPISTULUM

Epistulum is een melodic death metal band wiens creatieve oorsprong zich vindt in ervaringsfilosofie over de essentie van menselijk wrang. Oorpsronkelijk begonnen als solo project in 2018, welke een debuut EP teweeg bracht, heeft Epistulum zich mogen ontplooiien tot een geheel bandgenootschap die dit jaar een full-length album ter aarde brengt. Met FROM THE DEAD MASSES invoceert de band een collectie van muzikale geestesbeelden omtrent de primordiale woedes van het menszijn, in de vorm van explosieve, synth-gedreven death metal.

Vrijdag 26 augustus brengen wij samen met Faith Ablaze en Release The River een muur van muzikaal geweld naar Musicon ter ere van ons albumrelease, om zo met de bijtel des breins (en veel bier) de eerste dieptes weer in te slaan. Komt allen breken!

RELEASE THE RIVER

RELEASE THE RIVER is een blackened death metal power trio opgericht in 2019 en komt uit Leiden. Verwacht brute, verwoestende grooves en blasting riffs, gemengd met psychedelische sfeer momenten.  De debut EP ‘Spirit Corrupt’ is uit en men is klaar om overall de boel plat te spelen.

  • Zeno de Jong – Lead vocals, Guitars & Synths
  • Jeroen Serdijn — Bass, Backing Vocals & Spoken word
  • Joshua Wells – Drums

FAITH ABLAZE

Faith Ablaze staat garant voor een stevige mix van keiharde thrashmetal en melodieuze metalcore. De formatie is ontstaan in de krochten van Den Haag in 2015. Dit zooitje ongeregeld is vastberaden om een live set neer te zetten die lekker wegluistert voor de genieters en waar een flinke pit ook niet misstaat.

Faith Ablaze is:

  • Kevin Kerver: Vocals / Gitaar
  • Marco Zaagman: Vocals / Bass
  • Barry Peters: Gitaar / Backing vocals