Laden Evenementen
ma
02 okt

Flotsam and Jetsam + Hallowed Fire

Flotsam and Jetsam + Hallowed Fire

oktober 2 20:30 23:00

Er wordt in metal vaak gesproken over the big four maar eigenlijk mag je misschien wel spreken over the big five want Flotsam And Jetsam past wat menig metalhead betreft naadloos in het rijtje Metallica, Slayer, Anthrax en Megadeth. En zelfs als je dat een overdrijving vind dan doet de band toch zeker niet onder voor  tijdgenoten Testament, Death Angel of Exodus. Wanneer je ze de meest onderschatte thrash  metalband in de geschiedenis noemt zou je geen woord te veel zeggen. Hun debuut Doomsday For The Deceiver is een 24 karaats klassieker in het genre die hoog gewaardeerd wordt door pers en publiek.

In 2016 speelden ze ook al eens in Musicon en toen ging het dak eraf. We verwachten deze keer niet anders. Natuurlijk is maandag niet de beste dag voor een concert maar dit mag je als thrasher écht niet missen!

Het voorprogramma wordt verzorgd door Hallowed Fire, een thrashband van eigen bodem die ook al een paar jaar de sokken uit je schoenen speelt.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Regular Ticket
20.00
54 beschikbaar

*Deurprijs wijkt af van reguliere ticketverkoop. Tickets aan de deur zijn verkrijgbaar voor €22,50

Zaal open 20:00 uur. Start eerste band om 20:30 uur!