Laden Evenementen
wo
12 jun

Food & Music From: Greece with Athens Collective

Food & Music From: Greece with Athens Collective

juni 12 18:30 22:30

FOOD & MUSIC FROM

Food & Music From is een culinaire en muzikale wereldreis waar de verfijnde smaken harmoniëren met melodieën, resulterend in een overheerlijke belevenis. Elke editie staat een nieuwe bestemming centraal, en onze chef-kok creëert een exquise diner dat geïnspireerd is op de culinaire tradities van het focusland. Het grand dessert biedt niet alleen een heerlijk nagerecht, maar wordt ook vergezeld door een live optreden van een band die zich laat inspireren door de muziek van het betreffende land.

Voor deze editie van Food & Music From heten wij u van harte welkom in ons wereldrestaurant, waar we de Griekse keuken in het zonnetje zetten. Een keuken vol culinaire hoogstandjes en verrukkelijke smaakcombinaties. Onze chef-kok, geïnspireerd door de weelderige culinaire tradities van Griekenland, presenteert met zorg een samengesteld diner dat u meeneemt op een overheerlijke reis naar de smaken van Athene en verder.

MENU

Het menu wordt binnenkort bekend gemaakt.

MUZIEK

Athens Collective, een Griekse muziekgroep van vijf, verweeft de warme bouzoukiklanken van Athene met Nederlandse invloeden. Demis, Bart, Dimitris, Katerina en Christos brengen de levendige muziekscene van Athene naar Nederlandse podia. Met twee bouzoukispelers, Demis en Bart, die op jonge leeftijd gegrepen werden door het instrument, en zang van Demis en Katerina, bieden ze een authentieke ervaring. Christos en Dimitris, ervaren in de Atheense muziekscene, begeleiden op gitaar en piano. Athens Collective laat de zon van Griekenland voelen, waar de bouzouki nog altijd leeft.

TIJDEN

Deur Open: 18.00 uur
Start Diner: 18.30 uur
Athens Collective: 19.45 uur
Verwacht einde: 22.30 uur

TICKETS

Diner Tickets: €30,- (Diner + Concert)

Concert Tickets: Niet dineren, maar wel het concert van Athens Collective bijwonen? De deuren voor concertbezoekers gaan open vanaf 19.45 uur. Tickets zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor €10,- en aan de deur voor €12,50.