Laden Evenementen
wo
31 jan

FUTURE HEARTS + THE NIGHT NOISES

FUTURE HEARTS + THE NIGHT NOISES

januari 31 20:30 22:30

FUTURE HEARTS

Future Hearts! De 4-koppige band met leden die hun sporen allemaal hebben verdiend in diverse haagse bands en projecten, staat op het punt hun nieuwe EP te releasen. Eigenlijk volgt deze vrij kort op hun langspeler Hourglass uit begin ‘23, maar sinds het vertrek van gitarist/ multinstrumentalist Gijsbert Diteweg zijn de Future Hearts op zoek naar een manier om de songs zonder orgeltjes en pedalsteel te brengen. De oplossing? Puntigere, snellere songs met meer gitaar. Ook het oude werk krijgt een kleine make-over in 4-mans bezetting. Benieuwd?

THE NIGHT NOISES

The Night Noises is een vierkoppige rockband gevestigd in Den Haag. Door fuzz-gitaars, dreunende drums en emotioneel geladen teksten te combineren, creëert The Night Noises een geluid dat evenzeer rauwe energie als persoonlijke verhalen bevat. Geïnspireerd door klassieke en alternatieve rock, punk en grunge, krijgt de band snel een reputatie voor hun energieke liveoptredens en nummers die pakkend en herkenbaar zijn, maar soms ook uitdagend en raadselachtig.

De band werd opgericht door de al lange tijd freelance muzikant João Ferreira (gitaar en zang) toen hij nog in Portugal woonde. João schreef de basis van de nummers en bracht de band samen door mensen te vragen die hij had ontmoet tijdens zijn professionele leven als muzikant. Aan zijn zijde heeft hij nu: Francisco Morato (bas), Gonçalo Oliveira (gitaar en zang) en Sean Brandenburg (drums).

TICKETS

TICKETS: €7,-

* Deurprijs wijkt af van voorverkoop. Tickets aan de deur zijn verkrijgbaar voor €8,50.