Laden Evenementen
zo
14 nov

Group Go!

november 14 @ 15:00 17:00

Group Go! is opgericht in 1965, de beatperiode, en heeft toen enkele jaren gespeeld in Den Haag en omstreken op alle toen bekende podia zoals onder meer de (oude) Marathon, Zuiderparkpaviljoen, De Eekhoorn, Club 192, De Drie Stoepen, Peter van Velzen, Kleinhaus en Sociƫteit De Laan.

Vanaf 2014 is de groep weer actief en klinkt als vanouds. Go! bestaat nu uit de drie oorspronkelijke leden: Willem van Lingen (sologitaar), Ron Benne (slaggitaar), Aad den Burger (zang en mondharmonica). Sinds begin 2016 is de groep aangevuld met Jan Wouters (basgitaar) en Fred van Starrenburg (drums).

De thuisbasis is Muziekcentrum Musicon in Den Haag, waar regelmatig wordt gerepeteerd en soms wordt opgetreden. Het repertoire bestaat uit nummers uit de zestiger jaren, zoals van onder meer The Rolling Stones, Them, The Shadows en The Kinks.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Group Go!
5.00
146 beschikbaar