Laden Evenementen
wo
01 feb

Blooming Music presents: Heath

Blooming Music presents: Heath

februari 1 20:00 23:00

Heath

Heath is een nieuwe, innoverende psychedelische band uit Den Haag. Vreemde maatsoorten, laaiende harmonica en hypnotiserende gitaren met daarbij verhalende lyrics vormen samen een betoverende reis. Een combinatie van gestructureerde jams, soundscaping en all-round psychedelica nemen de luisteraar mee. Het geluid van de zestiger- en zeventigerjaren is herkenbaar in de nummers van Heath en draagt bij aan Heath’s unieke, ‘modern vintage’ sound. In een korte tijd hebben de jongens een flink repertoire aan eigen nummers op weten te bouwen, waarbij de kracht ligt in de diversiteit van de nummers die toch de ‘Heath sound’ weten te behouden. Het debuut (concept)album van Heath staat gepland om opgenomen te worden in 2023 en zal het verhaal vertellen van ‘Isaak’s Marble’.

Degene die op zoek is naar hitjes van drieƫnhalve minuut is hier aan het verkeerde adres, maar voor de avonturier ligt er een magische wereld aan de voeten.
 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar