Laden Evenementen
zo
07 apr

HELEEN + Mike Hill & The Boothill Bandits

HELEEN + Mike Hill & The Boothill Bandits

april 7 14:30 16:30

HELEEN

HELEEN is een Nederlandse popband die een frisse wind laat waaien door de Nederlandse muziekscene. Met invloeden van rock en jazz brengen de zangeres, gitarist, drummer en bassist een unieke Nederlandstalige funky vibe tot leven.

Zangeres Heleen neemt je mee met haar poëtische en directe teksten, terwijl bassist Milan en drummer Sjors een onmisbare strakke basis leggen. Gitarist Febby voegt daar een heerlijk ruig randje aan toe, wat de muziek een stevig en eigen karakter geeft.

Met een mix van meeslepende teksten, pakkende melodieën en funky grooves creëren ze een geluid dat zowel herkenbaar als vernieuwend is. Maak je klaar voor de frisse sound van HELEEN.

Mike Hill & The Boothill Bandits

Duik in de ontroerende klanken van Mike Hill & the Boothill Bandits, waar folk, Americana en country samenkomen in een harmonie die resoneert met het hart. Onder leiding van de aangrijpende verhalen van Mike Hill, schildert onze muziek landschappen van emotie en verkent het delicate momenten van het leven. Sluit je aan voor een live-ervaring die zowel vredig als stemmig is, waar elke noot het gewicht draagt van oprechte reflectie. Boek ons nu voor een avond die genres overstijgt en de diepte van menselijke ervaring verkent.

TIJDEN

Deur open: 14:00
Aanvang show: 14:30
Verwacht einde: 16:30

TICKETS

Voorverkoop: €6,-
Deur: €7,50