Laden Evenementen
wo
29 mrt

Ian Siegal

Ian Siegal

maart 29 21:00 23:00

Ian Siegal

De Engelse zanger/gitarist Ian Siegal is al jaren het best bewaarde geheim van de Europese bluesscene. Zijn schuurpapieren stemgeluid springt als eerste in het oor, maar Siegal heeft nog een grote kwaliteit: zijn veelzijdigheid.

Hoe meer zijn carrière vordert, hoe meer uitstapjes hij maakt in de richting van roots en soul. Siegal heeft wat Bruce Springsteen ook heeft: als je hem één keer live hebt gezien, ben je voor altijd fan.

Op zijn nieuwe album Stone By Stone (2022) is het Siegal gelukt de sfeer van zijn optredens te vangen in een studioplaat, de elf songs zijn even intens als afwisselend!

Op woensdagavond 29 maart zal hij een solo optreden in Musicon verzorgen, de kenners weten dat ze blues van hoogstaand niveau kunnen verwachten, voor de enkeling die hem niet kent, laat je verrassen door deze veelzijdige zanger/gitarist!!

Entree: €15,- (vvk) €17,50 (deur)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar