Laden Evenementen
di
24 mei

Kickin' Valentina + Rebelstar

Kickin’ Valentina + Rebelstar

24-05-2022 @ 21:00 23:00

Kickin’ Valentina

Kickin’ Valentina is een Amerikaanse hardrock band, bestaande uit zanger D.K. Revelle, gitarist Heber Pampillon, bassist Chris Taylor, en drummer Jimmy Berdine. The band staat momenteel onder contract bij het Deense label Mighty Music. Kickin’ Valentina werd opgericht in 2013 in Atlanta. Volgens gitarist Heber Pampillon, komt de naam van een fetish pornoster die er plezier in had om mannen te schoppen in de ballen. In 2015 verscheen het debuutalbum ‘Super Atomic’ wat geproduceerd werd door Andy Reilly, die gewerkt heeft met UFO, Asia, Bruce Dickinson, en de London Quierboys.

Het tweede album ‘Imaginary Creatures’ verscheen in 2017 en niet lang daarna verliet zanger Joe Edwards de band. Daarna volgde een periode waarin er regelmatig wisselingen in de band line-up plaatsvonden en in 2021 verscheen dan eindelijk het nieuwe album ‘The Revenge of Rock’.

De band speelde al op bijna alle metalfestivals van Amerika en Europa en deed al voorprogramma’s van o.a. L.A. Guns, Faster Pussycat, Queensryche, Skid Row, Red Dragon Cartel, Sebastian Bach, Doro, Eve to Adam en Kix. Nu dus te zien in Musicon.

Rebelstar

Het bewijs dat hardrock nog steeds leeft bewijzen de heren van Rebelstar. In een razend tempo gaat deze rock ‘n roll trein in denderende vaart door.

De optredens staan bol van energie en muzikaal talent! Rebelstar speelt old skool hardrock (Denk aan Ozzy Osbourne, KISS, Motley Crue, Guns & Roses) met invloeden uit de hedendaagse rock en metal (Metallica, Nickelback, Alice In Chains) heavy riffs met catchy, sterke en melodieuze zang, resulterend in een eigen moderne sound. Met een ritme-sectie, welke bestaat uit Bart Dus op bas en Ciro Palma op drums, aangevuld met stergitaristen Conrad Hultermans en Serge Naberman was het meteen duidelijk dat we hier te maken hebben met een goedlopende rock ‘n’ roll machine!