Laden Evenementen
vr
27 okt

KREUKELZONE | HALLOWEEN EDITION

KREUKELZONE | HALLOWEEN EDITION

27-10-2023 20:00 28-10-2023 01:30

Vrienden van de duisternis; de nacht valt als een kille deken over de stad, en de schaduwen bewegen als woeste rovers in het maanlicht. Maak je klaar voor een avond doordrenkt van rauwe chaos en ongebreidelde rebellie, want KREUKELZONE staat op het punt de Haagse onderwereld te laten beven op zijn grondvesten! We sleuren je mee in een speciale ”halloween” editie die je met kippenvel en volledig in de kreukels zal achterlaten. Kom maar met je impact! Wij hebben Kreukelzone.

LINE UP

FORBIDDEN WIZARDS

Herinner je je die blondine met krullend haar nog, die bas speelde als een holbewoonster in Pig Frenzy? Nou, haar naam is Amber en ze is ook een snarenplukker in Forbidden Wizards. Ze vormt de band samen met haar broer Ross op bas en Tom op drums. Samen zijn ze een stel met een Rotterdamse mentaliteit; geen flauwekul, gewoon die verdomde mouwen opstropen en vies worden. Ze houden er niet van om op te scheppen over met wie ze het podium deelden of welke belangrijke festivals ze hebben gespeeld, daarom bestaat hun bio uit deze drie woorden: “Wij maken punk.”

KNIFE MASSAGE

Knife Massage klinkt als een lo-fi gitaargevecht dat helemaal uit zijn dak gaat, om een wereld van psychedelische maanlanding te laten zien waar de situatie verder wordt gecompliceerd door de rebellie die wordt getoond in de instrumentatie, die zich in de oren van de rest vertaalt in een lo-fi panda van punk, hardcore en garageschurken, die de snaren fuzzen totdat ze verdwalen in dat rotsachtige pad dat ze zelf hebben gecreëerd.

NO BRAINS

NO BRAINS is een jonge punkband gevestigd in Utrecht. Met hun energieke nummers en rauwe geluid weten ze een heerlijke dosis chaos en opwinding te creëren. Deze band heeft geen plan, geen missie en geen boodschap, behalve om zichzelf te vermaken en een heleboel lawaai te maken!

ALPHA RATS

Ondergronds gerommel van 5 Haagse Ratten knagend aan de scherpe randjes van de zelfkant. Klodders gruis uitgespuwd in een poel van low gain riekend naar punk, garage en post-wave.

BANDITAS

Banditas is een dynamisch DJ-duo dat het podium van KREUKELZONE wil elektrificeren. Terwijl ze hun kenmerkende toewijding aan het bevorderen van inclusiviteit en het vieren van vrouwen in de muziek meebrengen, belooft hun optreden op dit energieke festival een rauwe en ongefilterde ervaring te worden. Ze beloven de perfecte tussendoor-act te zijn die bezoekers nodig hebben om de sfeer van dit festival hoog te houden.

DJ Adrem

Een fenomeen, een icoon. Ad Rem, een God in menselijke gedaante neemt je mee op reis. Een reis naar naar binnen, naar je meest natuurlijke staat van zijn binnen dit univer….. Neejoh, beuken met die handel!

*Deurprijs wijkt af van reguliere ticketprijs. Kaartjes aan de deur zijn verkrijgbaar voor €12,-