Laden Evenementen
do
28 sep

LATIN NIGHT LIVE WITH CHA CHA CHALINA

LATIN NIGHT LIVE WITH CHA CHA CHALINA

28-09-2023 20:00 29-09-2023 01:00

LATIN NIGHT LIVE

Stap in een wereld vol passie, ritme en opwinding tijdens Latin Night Live! Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol exotische vibes, betoverende danspassen en verleidelijke muziek. Dit wordt een avond waarop je kunt dansen, genieten en je hart kunt laten dansen op de levendige tonen van de Latijns-Amerikaanse cultuur.

CHA CHA CHALINA

“ChaChaChalina” is een nieuwe Nederlandse Latin band, opgericht door zangeres en percussioniste Chalina Smit en de Venezolaanse meesterpercussionist Gerardo Rosales (bekend van Maite Hontelé en Cubop City Bigband), gevestigd in Den Haag.

In 2019 begonnen ze de band op het ArtEZ Conservatorium voor Muziek en sindsdien werken ze hard om hun eigen stijl te vinden binnen Latin jazz en salsa.

In oktober 2020 stond ChaChaChalina in de finale van de Conservatory Talent Award 2020 en op 1 juli 2021 werd hun eerste EP “Mira antes de Saltar” uitgebracht. De samenwerking tussen Gerardo, Chalina en de band resulteert in een eigen repertoire met krachtige grooves en strakke Latin jazz, met de sfeer van de New Yorkse salsa (geïnspireerd door Ray Barretto) en hints van moderne Cubaanse timba (geïnspireerd door Pedrito Martinez).

In de zomer van 2023 werd hun debuutalbum “El Reflejo” uitgebracht op CD en vinyl, evenals op alle streaming platforms! Laat je haar los en dans op de energieke en gepassioneerde muziek van deze internationale band die het publiek een onvergetelijk concert wil bezorgen.

De band bestaat uit:

  • Chalina Smit – lead vocals & conga’s
  • Gerardo Rosales – timbales
  • Daniel Lopez Montejo – guiro & vocals
  • Dani Brands – piano & backing vocals
  • Deborah Slijkhuis – basgitaar & backing vocals
  • Oscar Cordero – trompet & backing vocals
  • Yiannis Marinos – trombone & backing vocals

Deurprijs wijkt af van voorverkoop. Tickets bij entree zijn verkrijgbaar voor €14,-