Laden Evenementen
do
07 okt

LATIN NIGHT | MERENGUE, SALSA, BACHATA, KIZOMBA

LATIN NIGHT | MERENGUE, SALSA, BACHATA, KIZOMBA

07-10-2021 @ 20:00 23:30

LATIN NIGHTS

Elke donderdagavond kan je bij Musicon losgaan op een exotische latin mix van merengue, salsa, bachata en kizomba. Laat je meenemen op de dansvloer voor de nodige heupwiegerij of geniet lekker van de muziek met een drankje! Wil je er een avondje van maken? Uit de keuken van Musicon serveert Sammy’s Delicious haar unieke Soul Food! Een fusion van Javaanse, Chinese, Indiase en Hollandse invloeden!

Reserveren kan via tickets onderaan.

ELKE LAATSTE DONDERDAG VAN DE MAAND LIVE MUZIEK DOOR RITMO FIËSTA!

Ritmo Fiësta, is een allround formatie uit Zoetermeer, met een samenstelling van 7 muzikanten uit Suriname, India, Venezuela en de Nederlandse Antillen. Met de diverse culturele achtergronden weet Ritmo Fiësta de diverse muzikale achtergronden te blenden in iets vernieuwends.

Met de twee Venezolaanse zangeressen Laura en Anna en zanger Robby, stelen zij de complete show en kun je genieten van entertainment. Het repertoire varieert van Salsa, Merengue, Bachata tot en met het Caribische gebied zoals Soca, Reggae en Soul. Voor een ieder wat wils!

De muzikanten hebben een professionele achtergrond, met tientallen jaren aan podiumervaring.
Met het repertoire van de jaren 80 en 90, willen wij het verleden weer terug laten komen – maar dan in een modern jasje.

Bij een geslaagde avond zorgt Ritmo Fiësta voor het nodige vuurwerk!