Laden Evenementen
vr
29 okt

Martyr + Hell Freezes Over (JPN)

Martyr + Hell Freezes Over (JPN)

oktober 29 @ 20:00 23:00

Martyr komt uit Utrecht en is al aktief sinds 1982, maar denk nou niet dat je met een stel oude uitgebluste rockers te maken hebt, want ook na 35 jaar zit de spirit er nog goed in. Overal waar deze mannen komen gaat het dak eraf. Dus ook in Musicon. De heren zijn niet alleen in Nederland populair want men is ook ‘Big In Japan’. Veel bands zeggen dat ze dat zijn, maar Martyr IS het. Luister daarvoor maar eens naar hun album ‘Live In Japan’(2019)

Dat verklaart misschien ook dat we vanavond ook een heuse Japanse band mogen verwelkomen. Hell Freezes Over komt uit Tokyo en is daar één van de vaandeldragers van de ‘new wave of old school speedmetal. Check hun album ‘Hellraiser’ (2020) en u begrijpt waarom.

De entree bedraagt €12,50 in de vvk en €15,- aan de deur. Dit is geen zitconcert en er vind controle plaats aan de deur. Alleen toegang met een geldig Coronatoegangsbewijs. We kunnen helaas niet anders.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Martyr + Hell Freezes Over (JPN)
12.50
44 beschikbaar
Extra tickets
12.50
95 beschikbaar