Laden Evenementen
vr
21 okt

Master (USA) + Stoflik Omskot + Suspect Hostile

Master (USA) + Stoflik Omskot + Suspect Hostile

21-10-2022 20:00 23:00

Master (USA)

Master staat bekend om het feit dat zij aan de basis hebben gestaan van het deathmetal genre. Bandleider Paul Speckman woont inmiddels al jaren in Tsjechi√ę en van daar uit reist hij nog altijd de wereld rond. Ze stonden al eerder in Musicon en dat was een feest, dus zorgt dat je er bij bent.

Stoflik Omskot

Deze Friestalige old school death/thrashmetalband met de nodige punk- en hardcoreinvloeden bestaat pas sinds eind 2020, maar timmert al aardig aan de weg. Stoflik Omskot (Fries voor stoffelijk overschot) zingt over seks met een ontbindend lijk en meer lugubere liefdesliedjes.

Suspect Hostile

De bandnaam is vernoemd naar een nummer van Bolt Thrower dus u kunt er vanuit gaan dat deze band een lekker potje death metal brengt. Met tot nu toe 1 mini-CD in de achterzak is de productie nog niet erg hoog, maar naar verluid is er een heuse CD op komst

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar