Laden Evenementen

Minko

14-12-2022 21:00 23:00

MINKO

Minko is een Nederlandse band afkomstig uit Dordrecht. Daar leerden zo’n twintig jaar geleden de broers Dusty & Darryl Ciggaar hun goede vriend Nick Croes (inmiddels o.a. Sabrina Starke en Jett Rebel) kennen en door de jaren heen ontstond er tussen hen een muzikale chemie die moeilijk onder woorden te brengen is. Een muzikale chemie die ze je graag laten zien, voelen en horen. Deze broeders Ciggaar kennen sommigen van jullie nog van de show van Dry Riverbed Trio, of misschien hebben jullie ze zien spelen met Ian Siegal.

Van jongs af aan konden Dusty, Darryl en Nick zich onder de vleugels van hun vaders en ooms muzikaal ontwikkelen. Zij baanden de weg voor hen in een tijd waarin iedereen nog euro’s terugrekende naar guldens en sparkling ice tea de favoriete drank was.

De tijden zijn duidelijk veranderd. Hoewel ze goede vrienden bleven gingen ze elk hun eigen weg. Na een lange periode van muzikale avonturen met vele bands en artiesten en soms met elkaar, rees tijdens een mooie sterrennacht op Bali de vraag: moeten we niet samen gaan spelen en onze eigen muziek maken? Tammo Deuling (o.a. Dawn Brothers) kwam erbij en de band was compleet. Ze hadden hun backbone gevonden en de man kan nog zingen ook!​

Verwacht stomende Rock & Roll, blues shuffles, Country Soul, Roots, sentimentele punksongs, Rhythm & Blues, en everything in between!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar