Laden Evenementen
za
08 okt

MusicON Stage Bandjesavond met Hagedis, Jack the Owl, en Midnight Marc and the Invaders

MusicON Stage Bandjesavond met Hagedis, Jack the Owl, en Midnight Marc and the Invaders

oktober 8 @ 20:00 23:00

MusicON Stage Bandjesavond

Tijdens deze eerste editie van de MusicON Stage bandjesavond staan er drie bandjes met opkomende talenten bij ons op de planken! Deze bands komen rechtstreeks uit onze oefenruimtes en zijn hardstikke klaar om jullie een muzikaal poepje te laten ruiken. Kom langs, drink een biertje, en geniet van rock, blues en.. uhh. hagedissenmuziek?

HAGEDIS

Hagedis is een onderorde van de schubreptielen die is ontstaan in het Trias van Den Haag. Hagedis telt meer dan 7100 soorten en is hierdoor de grootste groep van alle moderne reptielen. Hoewel slangen evolutionair gezien ook tot Hagedis behoren, worden ze hier verder niet behandeld vanwege de afwijkende fysiologie en levenswijze.

JACK THE OWL

Jack the Owl, een wijze en speelse uil uit Den Haag, NL. De muziek is als een reis met verschillende obstakels en problemen waarbij de eindbestemming zelfacceptatie, liefde en connectie is. Het laat je de twee kanten van het leven zien, vliegen door de duisternis naar het licht. Inspiratie uit rock-muziek uit de jaren 90 en 00s zoals Weezer, Blur, Oasis en the Strokes vormde de basis voor de sound. In combinatie met meer moderne indie/psychedelic muziek zoals Tame Impala, Foster the People en Wallows mixt het allemaal samen tot de sound van Jack the Owl.

MIDNIGHT MARC AND THE INVADERS

Het Haagse trio zingt de blues en speelt rock ‘n roll! Met oprechte teksten, vuige doch melodieuze gitaar riffs, ronkende baspartijen en stuwende drums is dit drietal een smeltkroes tussen de UK en USA. Na optredens bij o.a Sniester, lougefest, en popradar, is de honger naar nog meer live spelen alleen maar groter geworden. De jongens zijn ready to hit the road!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
MusicON Stage
5.00
220 beschikbaar