Laden Evenementen
ma
05 jun

NERVOCHAOS + CTHULUMINATI

05-06-2023 20:00 23:00

NERVOCHAOS

NERVOCHAOS had genoeg van de hele trend die de scene overspoelde, en werd geboren in de herfst van 1996, met het idee om agressieve en chaotische muziek te maken. De band verwierf een cultstatus in de extreme muziekscene dankzij hun harde werk van de afgelopen jaren, waarbij ze een sonische extravaganza boden op hun unieke manier.

NERVOCHAOS heeft negen volledige studioalbums uit, en tourt constant wereldwijd om hun releases te promoten, met ongeveer 100 concerten per jaar van clubs tot festivals.

CTHULUMINATI

Metal: de muziekstroom die waarschijnlijk de meeste subgenres ooit in de geschiedenis van muziek heeft. De discussie is heden ten dage nog steeds gaande over hoeveel subgenres er nu daadwerkelijk zijn. Nou, wij hebben een subgenre gevonden dat aan de discussie mag worden toegevoegd: avant-garde psychedelic blackened stoner doom! Van eigen bodem presenteert Cthuluminati zijn debuutalbum, Reliqideus.

Het album Reliqideus is een ware cocktail van verschillende muziekstijlen, zwartgeblakerd door de stevige infusie aan stoner, black en doom: een cocktail die bij de eerste paar slokken een hoop verwarring en verwondering doet aanvoelen, maar vervolgens als een mokerslag de hersenen aan gort slaat.

Kortom, dit mag je niet missen.

*Deurprijs wijkt af van de reguliere ticketprijs. Kaarten voor dit concert kunnen ook aan de deur worden gekocht voor €17,50.