Laden Evenementen
za
06 apr

NEW SPACE STUDIO PRESENTS: LIBERTAT + PAINT IT + AUTOBOOM

NEW SPACE STUDIO PRESENTS: LIBERTAT + PAINT IT + AUTOBOOM

april 6 20:30 april 7 01:00

New Space Studio presenteert: Libertat + Paint It + Autoboom Deze tweede editie van New Space Studio in Musicon neemt je opnieuw mee op een diverse muzikale reis. Drie unieke acts variërend van post-punk tot funk tot elektronische ravemuziek zullen het podium betreden, met intermezzo’s van DJ NIJMI, die wat oude platen zal draaien.

LINE UP

LIBERTAT

Minimalistische-drummachine-bas-post-punk. Met slechts een bas en een mysterieuze flightcase houdt dit duo het echt. Verwacht pakkende punkbasklanken gecombineerd met minimale drumsounds. Voeg teksten toe die balanceren tussen waanzin en duistere realiteit en je eindigt met een energieke set van sonische chaos.

PAINT IT

Hoi! Dit is Paint It. Wij zijn drie vrienden, broers en muzikanten uit Den Haag die samen een oud-klassiek “powertrio” vormen, maar die ook een frisse mix van nieuwe rock/soul/funk/pop muziek spelen en schrijven. We noemen het ‘sunk pock’ ;). Naast het spelen van ons eigen materiaal, spelen we ook veel covers variërend van Hendrix en RHCP tot Vulfpeck. Voor ons zijn optreden voor een publiek en opnemen in de studio de twee coolste dingen op aarde, en we zouden graag voor altijd door willen gaan. Als je meer over ons wilt weten, neem dan gerust een kijkje op onze Spotify en Instagram. Tot ziens op het podium!

AUTOBOOM

Geboren en getogen in de buitenwijken van Utrecht, beter bekend als Steina (Daniel Magendans) en Geina (Sem van Engelen), zijn deze jongens die samen Autoboom vormen. Er zal geen rust zijn, geen kalmte, alleen harde beats en verwarring. Opgegroeid met een strak werkregime en een grote passie voor knallende bangers zijn deze twee jongens samengekomen om het normaal te doorbreken. Innovatieve beats en bizarre flows maken hen de heetste up en coming artists van onze tijd. Dit is iets dat je niet wilt missen.

TIJDEN

Deur open: 20.00 UUR
Aanvang show: 20.30 uur
Verwacht einde: 01.00 uur

TICKETS

Voorverkoop: €7,50
Deur: €10,-