Laden Evenementen
zo
17 mrt

Nooit Meer Douchen Show

Nooit Meer Douchen Show

maart 17 16:00 22:00

NOOIT MEER DOUCHEN SHOW

Voor dit evenement wordt onze concertzaal misbruikt door de grote nooit meer douchen show! Wat je kunt verwachten? Voor een donatie met als richtprijs vijf euro ben je voorzien van vier smerige bands en de mogelijkheid om op donatie een ranzig-lekkere veganistische maaltijd naar binnen te schuiven.

LINE UP

HARD VOOR WEINIG

Hard Voor Weinig is een hardcore punkband opgericht in 2007 door drie krakers uit Leiden, oorspronkelijk bestaande uit Marloes (gitaar), Ruben (drums) en Jurre (bas/zang). Na een periode waarin Wollem (voormalig lid van CrustenUnie) inviel tijdens tournees, voegde Pim zich bij de band om het powertrio weer compleet te maken. Bekijk het recente werk van HVW: het volledige album ‘Ill’ en hun singles ‘Jij Bent Mijn Boer Niet’ en ‘Woonrecht’.

TOPROT

Toprot, een Haags vierkoppig anarcho drunkpunk monster. Zodra het gaspedaal wordt ingetrapt kom je terecht in een wervelstorm van chaos, gemene rock n roll riffs en reten strakke boem-tak beats terecht waar pas een einde aan komt als het bloed uit je oren stroomt. Fuck alles en fuck toprot!

MULLET MONSTER MAFIA

Mullet Monster Mafia maakt een agressieve en intense vorm van surfmuziek, gemixt met punk, metal en invloeden. Hun show is altijd een groot feest; intens zoals de muziek en zeer vermakelijk. Als je Motorhead en Dick Dale in een blender zou gooien, krijg je The Mullet Monster Mafia.

NO BRAINS – UTREG PUNX

Als je van een partijtje ruwe en nostalgische punk houdt waar op zijn eigen manieren een moderne en unieke draai aan is gegeven dan wil je deze show niet missen!