Laden Evenementen
vr
27 mei

Onheil +Kaasschaaf + Necrotesque

Onheil +Kaasschaaf + Necrotesque

27-05-2022 @ 20:00 23:00

Onheil

Onheil speelt een mengeling van gitzwarte black metal en melodieuze death metal en werd opgericht in 1999, maar kwam pas écht op stoom in 2009 met de CD ‘Razor’. Het podium werd o.a. gedeeld met bands als CANNIBAL CORPSE, AUTOPSY, WATAIN, THE DEVILS BLOOD, ASPHYX, NAPALM DEATH, DYING FETUS, KRISIUN en ROTTING CHRIST. Erg veel haast werd er niet gemaakt, want in 2014 kwam de opvolger ‘Storm Is Coming’ pas in de winkel te liggen. Met recht een dijk van een plaat, die overal goed ontvangen werd. Vorig jaar speelde de band nog een ijzersterke set op het Whiteroom Review Festival ‘Loud ‘n’ Heavy’ in Musicon. Nu dus terug op het geheel vernieuwde Musicon podium.

Necrotesque

Necrotesque is een relatief nieuwe band in het old school death metal genre. De belangrijkste invloeden van de band zijn Dying Fetus, Asphyx en Entombed. De debuut mini-CD ‘The Necrotic Grotesque’ verscheen in 2021 en werd o.m. in Zware Metalen zeer positief besproken.

Kaasschaaf

Kaasschaaf komt uit Arnhem en is een Party Grind band die een mix speelt van grind, groove en gore. De heren hebben al menig grindfestival op zijn kopm gezet (Obscene Extreme in Tsjechie bijvoorbeeld). 100 % party gegarandeerd!