Laden Evenementen
vr
14 jul

Painkiller + Sack Blabbath

Painkiller + Sack Blabbath

14-07-2023 20:00 23:00

Painkiller

Painkiller is de Nederlandse tribute band van deze legendarische metal band Judas Priest. De band levert een originele show gebaseerd op de jaren 70 en 80. Zij spelen voornamelijk de bekendere Judas Priest songs met het accent op de British Steel/ Unleashed in the East periode. Dit eerbetoon is een echte tribute, zowel muzikaal als show. Naast de vele muzikale hoogstandjes weet de band ook, met hun dynamische podiumperformance, het publiek van begin tot het eind ‘bij de strot te pakken’ en zo mee te nemen in de ultieme ‘Judas Priest Experience’.


Heading Out To The Highway, Turbo Lover, You’ve Got Another Thing Coming, Living After Midnight, Victim of Changes zijn slechts enkele hits die voorbij komen tijdens een concert van Painkiller. Dit is dé tribute band van Judas Priest. Painkiller bestaat uit professionele muzikanten die naast in Painkiller
vrijwel allemaal ook in andere bands actief zijn.

Sack Blabbath

Dit viertal besloot eind 2012 niet langer te wachten op een mogelijke Black Sabbath reünie tour. De nummers van hun muzikale helden en grondleggers van de metal verdienen een live podium. Ze doken daarom zelf de oefenruimte in om de legendarische Sabbath-groove nieuw leven in te blazen! En hoe!

Met een frontvrouw die Ozzy naar de kroon steekt, geeft Sack Blabbath een eigen twist aan het Sabbath repertoire. Uiteraard ontbreken bekendste nummers als Paranoid, Warpigs en Iron Man niet in de set. Daarnaast spelen ze ook minder bekende nummers voor de echte kenners.

Met een bak aan muzikale ervaring zijn ze vastbesloten zoveel mogelijk kroegen, zalen en festivals aan te doen. Nu dus Musicon. ​Sack Blabbath: een onvergetelijke metalavond!

Painkiller (foto) is een Judas Priest tribute band die al jaren meegaat. Verwacht alle klassiekers van Priest zoals Breaking The Law, Painkiller etc

Deur open: 20:00

Sack Blabbath 21:00

Painkiller 22:00

Einde 23:00 uur

Entree is €10,- vvk en €12,50 aan de deur