Laden Evenementen
vr
13 jan

Raven Called Sin + Salvage + Cold Grip

Raven Called Sin + Salvage + Cold Grip

13-01-2023 20:00 23:00

Raven Called Sin

Raven Called Sin vertolkt de zonden van de mensheid in de huidige maatschappij op deze wereld. De teksten van frontman Dylan Lammens reflecteren de pijnlijke waarheid als een spiegel op onze samenleving. Niet alleen de teksten maar ook de muziek grijpen de luisteraar bij de strot. Er wordt een wall of sound gecreëerd door de staccato grooves en progressieve drum beats. Daar bovenop worden de wervelende gitaarmelodieën, grommende bas riffs en getergde vocalen losgelaten.

Inspiratie wordt gehaald uit bands als Born of Osiris, Monuments, Periphery, Architects en Volumes. Dutch Djent!

Salvage

Salvage is een band hardcore-/metalcore afkomstig uit de randstad met een rijke invloed van bands uit het bredere spectrum van metal en hardcore stijlen. Beïnvloed door bands als Knocked Loose, Architects, Gojira, Lorna Shore, Counterparts en meer staan de vijf heren in de band op het punt om de eerste nummers op te gaan nemen en te releasen.

Salvage maakt melodieuze, zwaar, subtiele muziek met zware breakdowns en zijn klaar om de heavy Nederlands muziek scene op te schudden!

Cold Grip

Rauw and melodieus, zo valt de sound van deze metalcore band te beschrijven. Voorheen ging deze band door het leven als Northern Lights, maar door de vele wisselingen van bandleden en de veranderingen in de individuele levens van de bandleden werd het Cold Grip. De band is the soundtrack van de persoonlijke strubbelingen en manieren om dit te overwinnen. Ze willen deze reis met het publiek delen en wellicht leidt dit er toe dat er een vonk overschiet en dat we ons allemaal een beetje minder eenzaam voelen in deze koude en ongrijpbare wereld.

https://www.youtube.com/watch?v=B-VZKpOW0g8

Entree: €10,- vvk en €12,50 aan de deur