Laden Evenementen
ma
01 mei

Raven + Vicious Rumors + Overruled

Raven + Vicious Rumors + Overruled

01-05-2023 19:30 23:00

RAVEN

Raven wordt algemeen gezien als 1 van de beste bands uit de New Wave Of British Heavy Metal (NWOBHM) die opkwam aan het eind van de jaren 70 in Engeland. Veel van die bands bestonden maar een paar jaar en verdwenen uit zicht om vervolgens weer een comeback te maken. Raven niet. Raven is namelijk nooit gestopt en speelt nog jaar in en jaar uit live op grote en kleine podia. Twee maal eerder waren zij te gast in Musicon en ook deze keer zullen ze de zaal helemaal plat spelen.

VICIOUS RUMORS

De heren van Vicious Rumors zijn natuurlijk geen onbekenden voor de Nederlandse fans. Of het nu het Aardschokdag was in 1988, de tour met Savatage in 1991 of shows dichter bij huis. Vanaf hun eerste album “ Soldiers of the night” (1986) en daarna met “ Digital Dictator” ( 1988) zijn de heren onder leiding van Geoff Thorpe en Larry Howe niet meer weg te denken uit de Power Metal Scene en zeker niet in de Benelux. Nieuw is zanger Nick Courtney. Nick was een American Idol deelnemer, die zijn mannetje stond met Iron Maiden en Judas Priest songs. Een van de weinige metal zangers die daar ook trouwens ronde twee overleefde. Voormalig Vicious Rumors zanger Brian Allen stelde Nick zelf voor, nadat hij door andere verplichtingen geen bandlid meer kon zijn. De pas dertig jarige Nick brengt de power, het typische in de Vicious Rumors stijl, maar nog belangrijker, hij “blaast” “ Digital Dictator” nieuwe leven in. Live worden vooral nummers gespeeld uit de jaren dat men bij Atlantic Records zat (1990-1993)

Overruled

Overruled levert je de broodnodige dosis thrash en speed metal! Deze 4-koppige krachtpatser uit Nederland staan bekend om energieke optredens, hard scheuren en hard gaan! Slijp je messen en maak je klaar om wild te worden, want Overruled komt voor jou!

Tickets zijn €22,50 in de voorverkoop en €25,- aan de deur