Laden Evenementen
vr
17 nov

ROSIE

november 17 21:00 23:00

ROSIE

Rosie is een rockband afkomstig uit Den Haag in Nederland. Met meer dan 40 jaar geschiedenis zijn ze een van de langst bestaande bands in de stad. Hoewel de band in 1979 werd opgericht door zanger Arjen Thielsch, die in 2009 overleed, heeft zijn erfgoed en visie nieuwe leden naar de groep blijven trekken. De huidige line-up bestaat uit Arjen op gitaar en Lennard op gitaar, twee langdurige leden die met Thielsch hebben gespeeld, samen met Joop op drums, Pjotr op bas en John op zang, die zich in 2022 bij de band voegde na een tweejarige onderbreking als gevolg van COVID-19.

De muziek van Rosie belichaamt de eenvoud en kracht van rockgrootheden zoals AC/DC in hun ‘less is more’-stijl. Met zeven EP’s op hun naam, waaronder hun meest recente release “One for the road” in 2019, heeft de band een schat aan materiaal om uit te putten terwijl ze hun beste nummers repeteren en aan nieuw materiaal werken. Ze hebben opgetreden op tal van festivals, waaronder Parkpop, Lentepop, Dijkrock, Zeeheldenfestival, Vlietpop, Plein Open, Kaderock, Haagse KoninginneNach, Leidens ontzet, Roadgrill en Westerpop.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

*Deurprijs wijkt af van reguliere ticketverkoop. Tickets aan de deur zijn verkrijgbaar voor €7,50