Laden Evenementen
wo
27 okt

THE RÖYAL GLIT x SPEBI SMACKDOWN - Speciaalbierproeverij

THE RÖYAL GLIT x SPEBI SMACKDOWN – Speciaalbierproeverij

27-10-2021 @ 20:00 23:30

Tijdens de maandelijkse SPEBI SMACKDOWN stappen drie aspirant-bieren in de ring voor een epische knokpartij om te bepalen wie van hen het in zich heeft om deel uit te maken van het Musicon-bierprogramma.

Ook The Röyal Glit is van de partij om live de grootste Glam Metal hits te voorzien.

Een avond gevuld met levenslange rivaliteiten, liefdesverdriet en verraad. Verwacht knock-outs, strakke lederen kostuums, en bovenal, lekker bier.

Tijdens de SPEBI SMACKDOWN krijg je drie speciaalbieren voor slechts €10! Aan het einde van de avond stem je op je favoriete biertje. Deze wordt daarna deel van onze vaste line-up. In de eerste ronde van de SPEBI SMACKDOWN zijn onze deelnemers allemaal IPA bieren – bekend om hun snelle voetenwerk, harde uppercuts en heerlijke citrus nasmaak.

  • Kees IPA
  • Green Bullet IPA
  • Devil’s Peak IPA

Schrijf je nu in en aanschouw de SPEBI SMACKDOWN!

Een coronatoegangsbewijs is verplicht.

THE RÖYAL GLIT

The Röyal Glit is a 4 + 1 band of predators that packs ultrasonic rock vocals, screaming guitar solos and solid a.f. DnB in the glamorous style of Glam Rock. Based in The Hague, Netherlands; they play a variety of 80’s stadium chants and power ballads! 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar