Laden Evenementen
zo
09 jan

EWALD KROLIS TRIBUTE BAND (CANCELLED)

EWALD KROLIS TRIBUTE BAND (CANCELLED)

09-01-2022 @ 18:00 23:30

Let op: een coronatoegangsbewijs is verplicht.

Dit evenement is geannuleerd. Kaarthouders krijgen binnen enkele dagen hun aankoopbedrag terug.

EWALD KROLIS TRIBUTE BAND

We beginnen het nieuwe jaar goed met legendarische muzikanten uit de Surinaamse rootsmuziek: de Ewald Krolis Tribute Band! De band bestaat o.a. uit Robbie Krolis, de broer van Ewald, bekend als ex-drummer en bandleider van Caribean Combo. Maar ook bekende namen als Renato Grootfaam (Master Blaster) en Earl Ristie (La Caz) hebben de muzikale krachten voor dit tribuut aan Ewald Krolis gebundeld. Dit optreden is tevens het debuut van Shauntell Baumgard, virtuoos violiste en toekomstig kaseko queen!

Ewald Krolis is een iconisch figuur in de Surinaamse muziekgeschiedenis. Naast kaseko is Krolis ook een vaste naam geworden in de calypso, soul en reggae. Met the Rhythm Makers trad hij sinds de jaren ’60 veel op en werd hij razend populair in Suriname en later ook in Nederland met als thuisbasis Rotterdam.

SAMMY’S DELICIOUS SOUL FOOD

Tijdens het evenement kan je genieten van heerlijke en authentieke Surinaamse gerechten, bereid door Sammy’s Delicious Soul Food. Samantha Baumgard, onder meer bekend van het programma Een huis vol en de doneeractie Armoede de Wijk Uitcombineert de verschillende invloeden uit de Javaanse, Chinese, Indiase en Hollandse keukens in unieke gerechten: fusion cooking op zijn best!

“Het land Suriname waar alle religies en culturen samenkomen viert op deze dag feest, een feest van vreugde, een feest van vrijheid!” – Samantha Baumgard