Laden Evenementen
do
25 nov

SREFIDENSI DEI met EWALD KROLIS TRIBUTE BAND

SREFIDENSI DEI met EWALD KROLIS TRIBUTE BAND

november 25 @ 18:00 23:30

Let op: een coronatoegangsbewijs is verplicht.

SREFIDENSI DEI

Op Srefidensi dei wordt de Surinaamse onafhankelijkheid van 25 november 1975 gevierd. Op deze feestdag trekken mensen traditionele kleding aan, gaan de straat op en feliciteren elkaar met de onafhankelijkheid. In Musicon vieren wij de Surinaamse cultuur met een combinatie van traditioneel Surinaams eten en de Ewald Krolis Tribute Band!

EWALD KROLIS TRIBUTE BAND

Ewald Krolis werd geboren in Paramaribo, Suriname op 16 mei 1947. Al vroeg werd hij gegrepen door de muziek van Suriname en richtte eind jaren 60 de groep The Rhythm Makers op. Naast Kaseko speelde de groep Calypso, Soul en Reggae. Ze traden veel op en werden vrij populair in Suriname en Ewald Krolis groeide uit tot een populaire Surinaamse zanger in Suriname en later ook in Nederland met als thuisbasis Rotterdam.

De Ewald Krolis tribute band is een eerbetoon aan deze Surinaamse legende. De band bestaat o.a. uit Robbie Krolis, de broer van Ewald, bekend als ex-drummer en bandleider van Caribean Combo. Maar ook bekende namen als Renato Grootfaam (Master Blaster) en Earl Ristie (La Caz) hebben de muzikale krachten voor dit tribuut aan Ewald Krolis gebundeld.

SAMMY’S DELICIOUS SOUL FOOD

Bij Musicon kan je naast concerten en oefenruimtes ook terecht voor Sammy’s Delicious Soul Food! Zo hoef je nooit hongerig te repeteren of naar een concert te gaan. De Surinaamse keuken is een mengelmoes van allerlei andere keukens – waar een heleboel unieke gerechten zijn ontstaan. Door elkaars gerechten te gebruiken ontstonden er weer nieuwe gerechten met Javaanse, Chinese, Indiase en Hollandse invloeden. Fusion cooking op z’n best!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
SREFIDENSI DAY REGULAR TICKET
12.50
165 beschikbaar
SREFIDENSI DAY TICKET + MAALTIJD
Inclusief een heerlijke, verse maaltijd van Sammy’s Delicious Soul Food
22.50
165 beschikbaar