Laden Evenementen
vr
05 apr

Teknocafe: Dajan + Leon Plexat + Demanufacturer + DMC GEE

Teknocafe: Dajan + Leon Plexat + Demanufacturer + DMC GEE

april 5 20:00 april 6 02:00

TEKNOCAFE

Tekno; een ondergronds muziekgenre met een rijke en onvergetelijke geschiedenis. Wat in de vroege jaren 90 ontstond oa. in de kraak scene van Den Haag, is na meer dan 30 jaar uitgegroeid tot een wereldwijde movement. Een ontembare do-it-yourself cultuur die zich door niets of niemand laat temmen. Voortgestuwd door een grenzeloze passie weigert de tekno-cultuur zich te conformeren aan de hedendaagse maatschappij.

Musicon creëert een plek voor ”the new tekno generation” om zich te ontplooien. Om de twee maanden presenteren we in samenwerking met Lisa Vreeswijk Garcia een splinternieuwe tekno café line-up.

TIJDEN

Deur open: 20.00 uur
Aanvang show: 20.00 uur
Verwacht einde: 02.00 uur

TICKETS

Voorverkoop: €5,-
Deur: €5,-

LINE UP

DAJAN (DJ)

Geboren in 1990 in Italië begon hij in 2006 met het bespelen van de basgitaar bij Lobotocrazia (anarco/crust punk) en trad op in veel kraakpanden en sociale centra in Italië, Frankrijk en Spanje tot 2010. In 2011 verhuisde hij naar Den Haag (NL), waar hij dieper in contact kwam met de Nederlandse acid tekno scene. Hij leerde verschillende crews en soundsystems kennen door de jaren heen, terwijl hij platen verzamelde en mixte. Vanaf 2015 begon hij samen te werken met verschillende crews zoals Hazard Unitz, Lazy Immatures (Antani records), Bubble org om er maar een paar te noemen. Samen organiseerden ze gratis feesten in Nederland en Europa, waar hij de kans kreeg om op te treden dankzij deze crews. Zijn stijl is een mix van acid tekno met een vleugje tribe tekno.

Dajan.lobo · @UFO Radio Part 1

LEON PLEXAT (LIVE)

Leon heeft bijna zijn hele leven aan muziek gewijd, beginnend met Acid en later tekno, met enkele uitstapjes naar hip hop. Hij trad vroeger op bij Plexat-feesten, maar weinig mensen hoorden zijn muziek omdat hij nooit tevreden genoeg was. Nu, na vele jaren, wil hij graag dat mensen uit hun dak gaan op zijn beats en staat hij klaar om zijn unieke mix van Acid Tekno met een vleugje Tribe Tekno met de wereld te delen.

Leon plexat · A- Global Exit Tekno Mental

DEMANUFACTURER (DJ)

Demanufacturer is een industrial hardcore producer uit Den Haag. Zijn stijl is een combinatie van allerlei verschillende genres zoals industrial hardcore, powernoise, crossbreed, darkcore en techno. Dit is terug te horen in zowel zijn eigen tracks alswel zijn DJ sets waarin hij al deze stijlen combineert binnen een bree BPM bereik. Hij heeft gedraaid op evenementen over de hele wereld, inclusief festivals zoals Defqon-1, Maschinenfest en Summer Darkness, maar ook feesten als TOTAL DESTRUCTION in Tokyo Japan, Live Evil in London Engeland, Gabber Noir in Berlijn Duitsland en de Traumatic feesten In Gent België. In Nederland stond hij onder andere op STORM, Convoi Exceptionnel en Unterwasser en organiseerde ook nog zijn eigen Machinery feesten in Den Haag. Zijn muziek is uitgebracht op onder andere Industrial Strength Records, Agnost1k, Traumatic en Ant-Zen en heeft collabs artiesten zoals Embrionyc, Sacerdos Vigilia en RagnaRok.

Demanufacturer · Demanufacturer – Death Support System V2

DMC GEE (DJ)

DMC GEE …. Speelt platen sinds 1997. Tekno, acid, oldschool techno, klassieke house… heeft opgetreden bij raves, free parties en festivals, ondergrondse feesten.

Giovanie Lampe · DMC GEE