Laden Evenementen
za
04 sep

The Arthurs + Girlstalk = Uitverkocht

The Arthurs + Girlstalk = Uitverkocht

04-09-2021 @ 21:00 23:00

Biografie The Arthurs

The Arthurs is een alternatieve rockband uit Amsterdam en Rotterdam. Met hun tweede album ‘Glass’ op zak (release op 25 juni 2021) keren ze vanavond terug in Musicon!

De muziek van The Arthurs is te omschrijven als melodieuze, dynamische alternative rock, waarin scheurend elektrisch gitaargeweld wordt afgewisseld met dromerige, melancholische en psychedelische shoegaze composities. In de muziek van The Arthurs zijn invloeden te horen van bands uit uiteenlopende tijdperken zoals The Doors, Nirvana, The Smiths en Pixies, maar de band onderscheidt zichzelf vooral met een eigen unieke sound en stijl.

De Popunie omschreef debuutalbum ‘When I’m Sane’ uit 2017 al eens “als het perfecte visitekaartje voor een ticket naar de grootste festivals”. Het Britse It’s all Indie voorspelde na de release van single ‘Red Letter Days’ vorig jaar dat “it won’t be that much longer before the band goes international and captures their hearts….”.

The Arthurs beklom inmiddels al de bühnes van verschillende gerenommeerde podia en festivals en de band staat bekend om zijn strakke en energieke liveshows. Met de presentatie van hun fantastische tweede plaat ‘Glass’, zal The Arthurs deze zaterdaggarant staan voor een ouderwets avondje gitaarrock.

Spotify

Website

Facebook

Instagram

Biografie Girlstalk

Wat krijg je, wanneer je Katy Perry met the Beatles kruist? Juist ja, GirlsTalk. Vier Haagsche heren brengen een saluut aan de Dames Pop. Twee gitaren, vier stemmen, bass en drums, meer hebben deze ervaren rotten niet nodig.

Met Oma Blondie als Godmother powerpoppen ze zich een slag in de rondte. Van tante Sheryl Crow, tot  nichtje Taylor Swift…and everything in between.

Get ready to be poppyfied….Girlpop on steroids!

Bert Fonderie – Drums & Vocals

Roy Bouman – Bass & non amplified Vocals

Rempe Kooij – Guitar & Vocals

Pepijn ‘t Hart – Guitar & Vocal