Laden Evenementen
di
30 jul

The Brave Nu World Tour: Tribute To Slipknot & The Prodigy

The Brave Nu World Tour: Tribute To Slipknot & The Prodigy

juli 30 19:00 juli 31 00:00

The Feeders

The Feeders werden in 2022 gevormd om te dienen als de begeleidingsband voor Anders Colsefni, de oorspronkelijke zanger van Slipknot, tijdens zijn Australaziatische tournee. Tijdens deze tour speelden The Feeders het eerste Slipknot-album, “Mate. Feed. Kill. Repeat.” in zijn geheel. De internationale recensies waren indrukwekkend. De show die The Feeders samenstelden voor Anders veroverde de internationale metalmediawereld en kreeg uitgebreide aandacht in Blabbermouth, Metal Hammer en alle andere grote metalpublicaties.

Sinds de afronding van de Mate Feed Kill Repeat-tourcyclus hebben The Feeders Xen (de frontman van Kaosis) aangetrokken en touren ze nu als een volledige Slipknot-tributeband. The Feeders spelen alle klassieke Slipknot-hits, waaronder Duality, Psychosocial, Eyeless, en een paar minder bekende nummers.

The Firestarters

Tragedie brengt soms geweldige creaties voort. In 2019, toen Keith Flint, de zanger van The Prodigy, overleed, was Churv, de gitarist van de QLD-band Sin Soto, zo geraakt door het verlies dat hij besloot zijn pijn om te zetten in muziek. Hij begon te werken aan een Prodigy-tribute set. Hij legde snel de basis van de set en creëerde de muziek voor zijn droom Prodigy-show.

The Firestarters spelen alle knallers en een paar zeldzame nummers voor de hardcore fans. Deze set komt zo dicht mogelijk bij het echte werk. The Firestarters nemen momenteel boekingen aan voor Europa na een reeks data in Australië.

Kaosis

Afkomstig uit de duistere onderbuik van de elektronische en metal subculturen in de diepe Zuid-Pacific, is Kaosis uitgegroeid tot een van de meest erkende en opwindende nieuwe acts van Australazië. De live show van Kaosis is ongeëvenaard en op het podium verandert de act in een razernij van vervorming, bas, lasers en vuuraanbidding.

Kaosis heeft samengewerkt met leden van Slipknot, Limp Bizkit, Fear Factory, Sepultura, Skindred, Incubus, Machinehead, en vele anderen in hun korte vijfjarige geschiedenis. Kaosis biedt een show die je nog nooit eerder hebt gezien.

Sin Soto

Sin Soto is een drie-koppige genre-overschrijdende muziekgroep uit Australië die een energieke, eclectische mix van rock, metal, hiphop, pop en electronica combineert. Lyrisch behandelt de band altijd maatschappelijk bewuste onderwerpen die wereldwijde kwesties zijn.

Sin Soto is een van de grootste talenten die momenteel circuleren in de underground rock scene. Ze zijn een van de weinige acts die alles doen met 100% integriteit en authenticiteit. Live zou je vergeten dat dit een driekoppige act is, aangezien alle drie de leden charisma en persoonlijkheid uitstralen.

PistonFist

De hardrockband Piston Fist uit Brisbane is al veel genoemd, maar in de kern ligt de ware essentie van hardrock. Luidruchtige gitaren, onweerstaanbare vocalen en een drum- en bassectie die gewoonweg sist. PistonFist neemt de fundamenten van traditionele rockmuziek, injecteert het met steroïden en duwt de resultaten tot het uiterste. PistonFist is niet voor de zwakkeren onder ons.

TIJDEN

Deur open: 18:30 uur
Aanvang show: 19:00 uur
Verwacht einde: 00:00 uur

TICKETS

Voorverkoop: €15,-
Deur: €20