Laden Evenementen
za
30 sep

THE INCREDIBLE STACKS + DjD44N

THE INCREDIBLE STACKS + DjD44N

september 30 21:00 oktober 1 01:00

THE INCREDIBLE STACKS | LIVE INTELLIGENT DANCE MUSIC – GARAGE DISCO

Terwijl je ze beluistert vraag je je af hoe The Incredible Stacks het voor elkaar krijgen; hoe kunnen drie improviserende gasten op deze apparatuur uit de jaren ‘60 en ‘70 zo fris en modern, zo aanstekelijk en dansbaar klinken!?

De setopbouw heeft meer overeenkomsten met die van een DJ dan met die van een rockband—verwacht geen set van losse liedjes, maar een strakke ‘jam’ van vette beats, rauwe gitaar en stampende bas. Het gaat allemaal om ritme, onweerstaanbare grooves, catchy riffs en muzikale spanning. Soms zou je zweren dat er een dansplaat op staat. Maar ze zijn het nog steeds. Volledig analoog. Geen samples, geen sequensers, geen laptops.

Na ‘The Stacks’ is het tijd voor Dj D44N, ook bekend als Charly White van het duo Charly & Gallus. Deze producer en dj uit Den Haag staat garant voor een onvergetelijke afsluiter van de avond. Zijn unieke mix van invloeden uit UK Funky (een muziekstijl die sterk beïnvloed is door Soca, soulful house, tribal house, UK garage, broken beat en grime. Typisch gezien combineert UK funky ritmes, basloops en synthesizers met Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse percussie in het dembow-ritme en hedendaagse R&B-stijl zang) en UK Garage (is gebaseerd op garage-house, met invloeden van onder meer drum and basshiphop en r&b. Het genre kenmerkt zich doordat het zich steeds evolueert en zich steeds in allerlei nieuwe gedaanten verschijnt. Het genre krijgt in het Verenigd Koninkrijk veel steun van piratenzenders. Subgenres zijn 2step, grime, breakstep, future garage, speedgarage, UK funky en bassline) zorgt voor een dynamische en meeslepende sound die je niet mag missen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
REGULAR TICKET
THE INCREDIBLE STACKS
8.00
191 beschikbaar

*Deurprijs wijkt van van reguliere ticketprijs. Tickets aan de deur zijn verkrijgbaar voor €10,-