Laden Evenementen
za
30 sep

THE INCREDIBLE STACKS + DjD44N

THE INCREDIBLE STACKS + DjD44N

30-09-2023 21:00 01-10-2023 01:00

THE INCREDIBLE STACKS | LIVE INTELLIGENT DANCE MUSIC – GARAGE DISCO

Terwijl je ze beluistert vraag je je af hoe The Incredible Stacks het voor elkaar krijgen; hoe kunnen drie improviserende gasten op deze apparatuur uit de jaren ‘60 en ‘70 zo fris en modern, zo aanstekelijk en dansbaar klinken!?

De setopbouw heeft meer overeenkomsten met die van een DJ dan met die van een rockband—verwacht geen set van losse liedjes, maar een strakke ‘jam’ van vette beats, rauwe gitaar en stampende bas. Het gaat allemaal om ritme, onweerstaanbare grooves, catchy riffs en muzikale spanning. Soms zou je zweren dat er een dansplaat op staat. Maar ze zijn het nog steeds. Volledig analoog. Geen samples, geen sequensers, geen laptops.

Na ‘The Stacks’ is het tijd voor Dj D44N, ook bekend als Charly White van het duo Charly & Gallus. Deze producer en dj uit Den Haag staat garant voor een onvergetelijke afsluiter van de avond. Zijn unieke mix van invloeden uit UK Funky (een muziekstijl die sterk beïnvloed is door Soca, soulful house, tribal house, UK garage, broken beat en grime) en UK Garage (is gebaseerd op garage-house, met invloeden van onder meer drum and basshiphop en r&b. Subgenres zijn 2step, grime, breakstep, future garage, speedgarage, UK funky en bassline) zorgt voor een dynamische en meeslepende sound die je niet mag missen.

*Deurprijs wijkt van van reguliere ticketprijs. Tickets aan de deur zijn verkrijgbaar voor €10,-