Laden Evenementen
vr
10 mrt

Tigerknife + Menacer + SWIMorDROWN + Trust Us We're Liars

Tigerknife + Menacer + SWIMorDROWN + Trust Us We’re Liars

maart 10 19:30 23:00

TIGERKNIFE ‘PRYING EYES’ RELEASE SHOW!

TIGERKNIFE’s 2e EP ‘Prying Eyes’ wordt op 3 maart door de ether gebeukt! 10 maart wordt er nog een schep bovenop gedaan en wordt de release gevierd in Musicon, Den Haag! Naast TIGERKNIFE spelen ook kabelslagers Menacer, Michelin-ster hardcoreband SWIMorDROWN en localen helden Trust Us We’re Liars!

TIGERKNIFE

TIGERKNIFE is een Rotterdamse hardcore-/metalband, opgericht in 2019. Groovy riffs en beukende breakdowns versterkt door herkenbare lyrics: een TIGERKNIFE show zit vol dynamiek en barst van de energie!

MENACER

MENACER is een 5 koppige blackend hardcore / deathcore band. Hun rechttoe rechtaan gewelddadige muziek met heeft een dreigende sfeer. MENACER startte in 2018 in de scène en deelde het podium met namen als: Napalm Death, Pro-Pain en Distant.
Hun nieuwste plaat REVOLT streamt nu op alle platformen.

SWIMorDROWN

SWIMorDROWN uit Heerenveen knalt al sinds 2008 met dezelfde onuitputbare energie van het podium. Na 2 EPs en een full length album komt Heerenveens Hardste nu met hun nieuwe EP: Torment. De jongens van Swimordrown zijn al 14 jaar samen en nog steeds even woest, furiues en pissed-off.

Trust Us We’re Liars

Trust Us We’re Liars zet een energieke show op met hard hittende riffs, eerlijke meeschreeuw bare lyrics, emotionele ambient leads en kamer-slopende breakdowns waarmee ze ervoor zorgen dat het publiek moeilijk stil zal kunnen staan.

Tickets online: €7,50
Tickets deur: €10,-

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar