Laden Evenementen
vr
01 dec

TRIPLE THREAT METAL FEST

TRIPLE THREAT METAL FEST

01-12-2023 20:00 23:00

TRIPLE THREAT METAL FEST

Triple Threat Metal Fest is een epische en meedogenloos metal- en hardcore evenement. Dit is de plek waar de versterkers loeien, de drums daveren en de gitaren schroeien. Met niet 1, niet 2, maar 3 acts die je volledig in de donkere en krachtige sferen van de metalwereld zullen sleuren.

LINE UP

NEPHYLIM

Nephylim (“Giganten die volgens mythes op deze aarde hebben gedwaald”) combineert hun passie voor melodic death metal met progressieve en melancholische melodieën. De verhaallijnen van de muziek voegen elementen van de natuur samen met abstractheid. Tezamen met gebalanceerde atmosfeer en een energieke show geeft Nephylim een unieke beleving voor het publiek.

Het jaar 2022 kan bestempeld worden als het jaar dat Nephylim doorbrak met shows op o.a. Wacken Open Air, Baroeg Open Air. Met natuurlijk als hoogtepunten de winst van de Wacken Metal Battle NL en het behalen van de 4e plek op de Wacken International Finales 2022.

I’LL GET BY

I’ll Get By is een vijfkoppige melodische hardcoreband gevestigd in Utrecht in 2018.

Gedreven door hun passie voor melodische harde muziek zijn ze begonnen met hun debuut-EP ‘Tiny Room,’ met de singles ‘No Hope’ & ‘Hesitation’ van hun EP die zijn gepromoot op het bekende YouTube-kanaal ‘Dreambound.’ Met deze sterke start hebben ze nog twee singles uitgebracht, ‘Useless’ en ‘Stagnant.’

Na een recente verandering in de line-up met betrekking tot de frontman, brengen ze nu Ward Fierst met zijn unieke stemgeluid om je weg te blazen!

Met harde, eerlijke teksten, melodieuze riffs, technische drumpartijen en een krachtige bassound, staat er een groots optreden op het programma met een unieke kijk op melodische hardcore!

SALVAGE

Salvage is een hardcore-/metalcore band met 5 leden uit Leiden en bestaan sinds 2019. De band combineert stijlen uit het bredere spectrum van metal en hardcore stijlen waarbij ook post-hardcore bespeurd kan worden.

Salvage maakt zowel melodieuze, subtiele met breakdowns verweven muziek en brengt dat overtuigend over bij hun live optredens, waardoor ze al beschikken over een vaste schare fans.

TICKETS

TICKETS: €7,50

* Deurprijs wijkt af van voorverkoop. Tickets aan de deur zijn verkrijgbaar voor €10,-.