Laden Evenementen
vr
29 sep

TRUST US WE'RE LIARS | ALBUM RELEASE SHOW

TRUST US WE’RE LIARS | ALBUM RELEASE SHOW

29-09-2023 20:00 23:00

TRUST US WE’RE LIARS

Trust Us We’re Liars is een metalcore band uit Delft. Hun debuut ep ‘’Neophyte Vitae’’ verscheen in 2019 met daarop o.a de single. “Swan Song”. De release werd goed ontvangen en Trust Us We’re Liars heeft sindsdien in heel Nederland mogen spelen met uitstappen naar België en Duitsland. Ze hebben het podium mogen delen met bands als Resolve en ook kun je ze kennen van hun ESNS showcase. Het meest recentelijk; hun headline show in Tivoli de Helling in Utrecht met een string quartet. De band is nu volop bezig met hun nieuwe debuutalbum “Incrementum”, hiervan hebben ze al 2 singles uitgebracht “Suffer” en “The Bluest Light”, deze zijn beide erg goed ontvangen.

Op vrijdag 29 september presenteren zij hun nieuwe album ”Incrementum” live in Musicon.

*Deurprijs wijkt af van presale. Tickets aan de deur zijn verkrijgbaar voor €15,-.

SUPPORT

No Permission

De Nederlandse metalcore band NO PERMISSION, bestaande uit vijf leden, combineert elementen van verschillende stijlen zware muziek om een uniek, maar toch vertrouwd geluid te creëren. Ondersteund door krachtige en doeltreffende instrumentals, en geleid door de oprechte en vaak geladen teksten en vocalen van frontman Mees Stevens, creëert NO PERMISSION een sfeer die luisteraars bij elke wending op het puntje van hun stoel houdt.

Met hun debuut-EP “This Is Sincerity” achter de rug, is de band nu klaar om de volgende stap te zetten in hun veelbelovende carrière in de metalcore- en hardcore-scènes. Hun aanstaande debuutalbum “I Am What You Made Me” (uitgebracht op 15 september) heeft over het algemeen een veel volwassener toon, vergeleken met hun vorige uitgave, zowel muzikaal als thematisch. Het is duidelijk dat NO PERMISSION aanzienlijk is gegroeid sinds hun laatste inspanning. 

De band heeft meerdere keren de kans gehad om zichzelf te bewijzen (met name op het hardcore en metalcore festival Jera On Air in Ysselsteyn) en heeft zich meer dan bekwaam bewezen in het creëren van de juiste sfeer voor moshpits, circle pits en two-stepping.

Tigerknife

TIGERKNIFE is een Rotterdamse hardcore-/metalband, opgericht in 2019. Groovy riffs en beukende breakdowns versterkt door herkenbare lyrics: een TIGERKNIFE show zit vol dynamiek en barst van de energie!