Laden Evenementen
wo
18 sep

Wilma's Choice: Disorientations + Lifeless Past

Wilma’s Choice: Disorientations + Lifeless Past

september 18 20:30 23:00

WILMA’S CHOICE

Wilma, een iconisch figuur in Den Haag. Als vrouw van de helaas overleden programmeur Jan Borchers, is zij een vertrouwd gezicht in de bruisende muziekwereld van Den Haag, waar ze liefdevol wordt omarmd als de ware grootmoeder van de popmuziek. Gedreven door haar passie voor muziek en als eerbetoon aan Jan, organiseert Wilma regelmatig een avond in Musicon geheel naar eigen smaak. Onder de noemer ”Wilma’s Choice” neemt zij tijdelijk de leiding over het podium. In deze editie…

DISORIENTATIONS

Disorientations is een post-punk band uit Antwerpen, België, bestaande uit de vrienden Lukas Van Camp (bas), Tomas Serrien (drums), Niels Elsermans (zang en gitaar) en Karl Stroobant (gitaar). De naam ontstond tijdens eindeloze jamsessies om gedeeld verlies te verwerken. Hun muziek, gekenmerkt door een intense en eigentijdse kilheid, combineert een jaren ’80 vibe met alternatieve punk en noise. Hun debuutalbum ‘Memory Lanes’ (2022) kreeg lovende kritieken. Hun tweede album ‘Lost Today’ (uit op 19 april 2024) combineert emotionele intensiteit met diepere songwriting en een volwassen geluid, waarin post-punk melancholie en shoegaze invloeden samenkomen.

LIFELESS PAST

Lifeless Past is een post-punk formatie uit Nederland die donkere punk en new wave speelt, geïnspireerd door de gothic rock beweging van eind jaren ’80. Hun muziek wordt gekenmerkt door kille drums, cascaderende gitaren en donkere, winterse vocalen. De band werd opgericht door Satori in de winter van 2012 in Den Haag. Lifeless Past bestaat uit Satori (gitaar, zang) en Brandon (percussie). Sinds 2013 speelt Lifeless Past veel live en hebben ze in veel Europese landen opgetreden. Daarnaast hebben ze tours gedaan in Mexico, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

TIJDEN

Deur open: 20.00 uur
Aanvang show: 20.30 uur
Verwacht einde: 23.00 uur

TICKETS

Voorverkoop: €10
Deur: €12,50