Laden Evenementen
di
21 jun

WILSON AGGA met Dirtey Classy, Wilson A. en DJ Skinny Bitch

WILSON AGGA met Dirtey Classy, Wilson A. en DJ Skinny Bitch

21-06-2022 @ 20:00 23:30

Dirtey Classy

Uit de diepste krochten van Amsterdam klinken snerpende gitaren en pompende grooves. Deze energieke rockband laat je springen, dansen en feesten. Ouderwetse rockriffs met moderne invloeden vullen de zaal. Binnenkort komt hun eerste EP uit en ze staan te popelen om hun muziek met jullie te delen, dus haal je voetjes van de vloer want Dirtey Classy ligt op de loer.

Wilson A.

Wie is Wilson A.? Een draaideurcrimineel? Een veertiger in zijn tweede echtscheiding? De volleybal van Tom Hanks? Wie zal het zeggen. De band ‘Wilson A.’ is in ieder geval een groep muzikanten die elkaar nog kennen van de Haarlemse bandjes-scene. Ze maken speelse en minimalistische garage-rock met half-gesproken teksten, die zijn geschreven tijdens een paniekaanval in een zomer die alles deed smelten.

DJ Skinny Bitch

DJ Skinny Bitch is alles wat je zoekt in een avondje uit. Guitig met de hits maar ook niet vreemd van een lekker onbegrijpelijke techno track. Het is als shaksukka. Mensen zeggen vaak na afloop: “wat heb ik nou eigenlijk gegeten?” Waarop ze meteen te kennen moeten geven dat het niet heeft uitgemaakt.
Verwacht foutheid, heerlijkheid en nuance.

Programma

  • 19:00 uur deuren open
  • 20:00 Dirtey Classy
  • 21:00 Wilson A.
  • 22:00 DJ Skinny Bitch

Kaartverkoop alleen aan de deur