Nieuw seizoen YourStage Urban

Your Stage Urban

YourStage Urban is weer terug bij Musicon!

Vanaf 14 januari gaat de tofste kweekvijver voor jong muzikaal talent weer van start bij Musicon! YourStage Urban biedt jongeren de kans om hun muzikale skills te ontwikkelen op het gebied van rap, zang en performance. Diversiteit, cultuur en talentontwikkeling staan hierbij centraal. Tijdens het programma staan er enthousiaste coaches van het begeleidingsteam klaar om ondersteuning te bieden en hun rijke ervaring en professionaliteit te delen met de deelnemers.  Het begeleidingsteam bestaat dit jaar weer uit een ervaren ploeg: Mekki, JM, Umit-c en Donny. Zij staan te popelen om hun ervaring, kennis en skills te delen en jou verder te helpen op het gebied van ontwikkeling, ongeacht het niveau.

Het programma bestaat uit workshops, optredens, en masterclasses van bekende artiesten en studio-opnames. De masterclasses zijn unieke ervaringen waarbij bekende rappers, urban artiesten en andere muziekveteranen uit Nederland de deelnemers onder hun hoede nemen voor een kijkje in de wereld van professionele artiesten.

YourStage Urban is een bekende naam in Den Haag en trekt jaarlijks veel enthousiaste deelnemers die hier een exclusieve kans krijgen voor talentontwikkeling. YourStage biedt jou de kans om je naamsbekendheid en je skills te vergoten als artiest.

Musicon is een sfeervolle muzikale omgeving waarbij creativiteit en diversiteit centraal staan.  Bij Musicon kan je gebruik maken van professionele oefenruimtes, podia en geluidstechnieken. Wil jij je ontwikkelen, je van je beste kant laten zien, of wil je gewoon lekker ontspannen muziek maken? Meld je dan nu aan! Je bent van harte welkom op zaterdagen van 14:00 tot 18:00. Het programma start 14 januari en aanmelden en vragen kan via 06 38 82 48 32.

Let op, de aanmeldingen gaan rap en vol=vol! 

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het programma van YourStage?

Volg ons op social media!